جلسه هم اندیشی بررسی ظرفیت ها و قابلیت های مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای و سازمان بسیج اساتید استان البرز
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تربیت مربی ، در این نشست که با تلاوت کلام الله مجید آغاز گردید ابتدا محمود مکرمی مسئول کانون بسیج مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای ضمن خوش آمدگویی به اعضاء با تبیین اهداف و برنامه های این کانون و سازمان بسیج اساتید استان و معرفی اعضای حاضر در جلسه زمینه همکاری کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان را گسترده اعلام کرد و تقاضای برگزاری نشست تخصصی به منظور معرفی ظرفیتهای بهره مندی مشترک و خدمات متقابل را خواستار شدند.
سپس علیمردانی معاون پژوهش و برنامه ریزی مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای به ارائه طرح ها و برنامه های راهبردی و توسعه ای این مرکز و معرفی قابلیت ها و ظرفیت های مهارتی و سخت افزاری گروه های آموزشی آن پرداختند و همچنین عنوان نمودند که با تشکیل کمیته های توسعه فناوری و ایجاد مجتمع نو آوری تلاش می نمایند پاسخگوی نیازهای صنایع، بازار کار، بنگاه های اقتصادی و بویژه مربیان در سراسر کشور باشند ایشان در بخش دیگری از بیانات خود به تشکیل قطب های مهارتی متناسب با ظرفیت های بومی و محلی استانها برای خدمت رسانی به مربیان در رشته هایی که در مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای وجود ندارد بصورت مبسوط تشریح و تبیین نمودند و اعلام آمادگی کردند با همکاری و هم افزایی ظرفیتهای خوب دانشگاه های استان و مرکز ملی تربیت مربی بتوانیم به توسعه و تعمیق نظام مهارت آموزی در تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز کشور گامهای موثری برداریم.
سپس آقایان اکبری پور و زارع از اعضای شورای معاونین کانون بسیج اساتید مرکز ملی تربیت مربی به بیان دیدگاه ها، فعالیتها، فرصتها و چالشهای پیشرو در خصوص تعامل با صنایع و دانشگاه ها مطالب مهمی را مطرح نمودند.
شلالوند جانشین سازمان بسیج اساتید استان ضمن تشکر از فعالیت های مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای و ظرفیتها و قابلیتهای بی نظیر آن در سطح ملی و بین المللی به بیان دیدگاه ای خود و ظرفیتهای سازمان بسیج اساتید استان پرداختند.
در ادامه شلالوند با طرح این موضوع که صنایع و دانشگاه های مهم و کلیدی که در استان البرز وجود دارد سازمان بسیج اساتید استان با معرفی ظرفیتهای مرکز ملی تربیت مربی می تواند بستر همکاری تعامل و خدمات متقابل را بین صنایع و دانشگاها و این مرکز راهبردی را فراهم نماید.
سپس داودی معاون آموزش سازمان بسیج اساتید و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و حجه الاسلام غفاری معاون بازرسی سازمان بسیج اساتید و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد به بیان دیدگاه های خود و موضوعات علمی، مهارتی و فرهنگی پرداختند.
در مجموع موضوعات محوری ذیل مطرح و مقرر شد سازوکارهای عملیاتی تدوین و اجراء گردد:
- - تولید محتوای الکترونیکی و شبیه سازها در خصوص فناوری های نوین با رویکرد آموزشی.
- - توسعه خدمات مجتمع نوآوری مهارت بنیان با مشارکت دانشگاه ها و صنایع استان.
- - مشارکت دانشگاه ها در کمیته توسعه فناوری و ارائه یافته های پژوهشی در این عرصه.
- - برگزاری نشست تخصصی و تبیین نظام مهارت کشور در استان و نقش آن در تربیت نیروی انسانی ماهر و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی.
- - ورود فنآوریهای نو به نظام آموزشی از طریق صنایع با بهره مندی از مدل تعامل مرکز ملی تربیت مربی با صنایع.
- - برگزاری تورهای راهیان پیشرفت در صنایع، دانشگاه ها و مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای.
- - مشارکت مرکز ملی تربیت مربی در ارائه دستاوردها در جشنواره شهید چمران در سطح استان و ملی
- - استفاده از سایت سازمان بسیج اساتید استان برای معرفی ظرفیتهای قابلیتهای مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش ای فنی و حرفه ای.
نظر دهید