دهه فجر گرامی باد.
برگزاری جشنواره غذا و شیرینی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر
به گزارش روابط عمومی مرکز تربیت مربی، جشنواره غذا و شیرینی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر برای بانوان مرکز و خانواده همکاران برگزار گردید که مورد استقبال سایر همکاران نیز قرار گرفت.
غذا ها و شیرینی ها سنتی و بومی استان ها بود که توسط داور بین المللی (شمس) داوری شد.
در پایان مسابقه نفرات برتر نیز اعلام گردید.
در رشته شیرینی پزی:
گروه خانم ها
رتبه اول: فرزانه بیات _ نرگس سوری
در رشته آشپزی سنتی:
گروه خانم ها
رتبه اول: عذرا بیات _ زهرا اصفهانی _ ریحانه گروسی
رتبه دوم: معصومه نیلی
رتبه سوم: رضایی _ وفایی نژاد _ اسفندیار