تولید فیلم آموزشی نان حجیم و نیمه حجیم در مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای
فیلم آموزشی نان حجیم و نیمه حجیم
به گزارش روابط عمومی مرکز تربیت مربی و به نقل از رستمی رئیس دپارتمان فناوری آموزشی و تولید محتوای الکترونیکی، رسانههای تصویری از جمله مهمترین ابزارهای کمکآموزشی محسوب میشوند که انواع متعددی دارند و میزان اثربخشی و کاربرد هر یک از آنها در مقاطع مختلف آموزشی متفاوت است. فیلمهای آموزشی از جمله رسانههای تصویری و صوتی هستند که به عنوان یکی از کارسازترین ابزارهای کمکآموزشی مورد استفاده قرار میگیرند.
فیلم های کمک آموزشی بیشترین نوع سازگازی را با انواع روش های نوین تدریس از جمله یادگیری معکوس، تدریس تعاملی و مشارکتی، آموزش الکترونیکی و آموزش از راه دور را دارند، در همین راستا با توجه به نقش فیلم های آموزشی مهارتی در آموزش های مجازی مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای، مراحل ضبط و تولید فیلم آموزشی" نان حجیم و نیمه حجیم" با همکاری گروه صنایع غذایی و کشاورزی، در بخش فناوری آموزشی و تولید محتوای الکترونیکی را آغاز نموده است.
لازم به ذکر است، کارشناس این دوره آموزشی، سرکار خانم شعبانی از کارشناسان صنایع غذایی می باشند. فیلم آموزشی مذکور پس از اتمام مراحل تدوین، در سامانه آموزش های الکترونیکی مرکز بارگذاری می گردد تا مورد بهره برداری تمام مربیان و متقاضیان آموزش فنی و حرفه ای کشور قرار گیرد.
نظر دهید