سفیران پیش رو
هوش مصنوعی، ابزار نوین روابط عمومی در مسیر ارتقای مهارتآموزی
سفیران بی ادعای مهارت، نقش آفرینی می کنند

به گزارش روابط عمومی مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای و به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، کولآبادی، مدیرکل حوزه ریاست، روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور در پنل تخصصی مسئولین روابط عمومی استانها بر اهمیت مهارتآموزی و نقش کلیدی مسئولین و کارشناسان روابط عمومی و استفاده از هوش مصنوعی، ابزار نوین روابط عمومی در مسیر ارتقای مهارتآموزی تأکید کرد.
وی با اشاره به تفاوتهای بین هنرستانها، دانشکدهها و دانشگاههای علمی کاربردی، ظرفیتها و خلاقیتهای بالقوه در سازمان را مورد توجه قرار داد.
کولآبادی گفت: مهمترین رسالت ما، این است که مسئله مهارتآموزی را به میز تصمیمگیری در استانها بیاوریم.
او افزود: کارگروه مهارت در استانها، توسط رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور، پوشش داده شده و این امر، نقش و تأثیرگذاری بالایی برای این سازمان دارد.
مدیرکل حوزه ریاست، روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور اعلام کرد: به همت وزیر، رئیس سازمان و پیگیریهای مستمر، بودجهای، جهت بهسازی و تجهیز سه استان و سه مرکز اختصاص یافته است.
همچنین کولآبادی با اشاره به اینکه کل مسئولیت اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قرار است به مسئلهی مهارتآموزی اختصاص داده شود، گفت: این امر، نشاندهندهی اولویت بالای این موضوع در سطح کلان است.
ایشان با اشاره به اهمیت و جایگاه مسئولان روابط عمومی استانها گفت: باید مسئولین روابط عمومی استانها، مشاور مدیرکل باشند و نظر مسئول روابط عمومی در نقشهراه و مأموریتهای اصلی سازمان، مهم است.
مدیرکل حوزه ریاست، روابطعمومی و امور بینالملل سازمان در ادامه گفت: جهت بهروز بودن و استفاده از آموزشهای جدید، بایستی از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده شود و زمان، دارای اهمیت است و در کارها، باید سرعت عمل داشته باشیم.
در ابتدای نشست صمیمی، مسئولان روابط عمومی ستادی و استانی به نقطه نظرات پیشنهادی و مشکلات پیش رو این واحد پرداختند.
کول آبادی در جمعبندی این جلسه، ضمن پاسخگویی، راهبردها و سیاست های اولویت دار در این واحد حساس را، با طمانینه و منطقی پاسخ دادند.
نظر دهید